Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2010 18:59 - 52: Защо натурален фитнес?
Автор: fitnness Категория: Спорт   
Прочетен: 3401 Коментари: 0 Гласове:
0



Може ли фитнес без химия...
Заблудата е насадена от фирмите за анаболи, стероиди и хранителни добавки, наемащи за свои рекламни лица известни културисти. Така в съзнанието на хората се изгражда представата, че тези културисти непременно взимат химия.

"Тежко трябва. Колкото по-тежко, толкова по-силен става човек. Това е истината." (Йото Йотов)
image
Фото © 2010, fitnes5.blogspot.com

Ето и едно интервю с Арнолд, което е изповедно-предупредително послание към всички:

- Вярно ли е, че за да поддържате идеална фигурата си, сте употребявали стероиди?

- Да. И това беше твърде глупаво, но в края на 60-те години ние не знаехме нищо по-добро. И ако искаш наистина да станеш шампион, можеш да глътнеш каквото и да ти подадат. По-късно разбрах, че стероидите убиват бавно човека, като увреждат сериозно целия му организъм.

След като разбрах това, спрях да ги пия, но като че ли малко закъснях. Сега, при посещението си в училищата, обяснявам на учениците, че ако приемат стимулиращи препарати, ще станат силни, но за кратко време. След това ще се превърнат в инвалиди. Само с помощта на фитнес тренировки в спортните зали и салони могат да станат истински красиви и силни.

И ако искате да знаете моето мнение, то:
НАЙ-ГЛАВНОТО ЗА ТЯЛОТО Е ДА ПРАВИТЕ СУТРЕШНА ГИМНАСТИКА .

Събудите ли се, правете упражнения поне 15 минути. И ще се заредите с бодрост и със сила за целия ден. Моят баща не разрешаваше на мен и на брат ми да закусим, ако не сме си направили сутрешната гимнастика.

Ако всички деца се възпитават по този начин, аз гарантирам, че половината от болните днес деца ще са здрави. Те ще са живи и здрави и няма да боледуват от грип или от други инфекциозни болести. Моите деца например боледуват много рядко, но при тях използвам принципите на баща си. Всяка сутрин - физарядка.

И когато ви казвам, че станах политик, за да спася Калифорния, имах предвид и това - да науча хората да се хранят здравословно, да свикват на това и децата си. Ще се върна може би и към старите си спортни програми, за да видя какво може да се използва от тях и кое подхожда за масова физкултура.

Продължавам да съм убеден, че всеки човек - от най-малкия до най-големия - трябва да спортува. Както казах в началото - поне по 15 минути сутрин след ставане от сън.

Още новини за фитнес >


Тагове:   гимнастика,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fitnness
Категория: Спорт
Прочетен: 259364
Постинги: 81
Коментари: 28
Гласове: 151
Архив